Client: Chagall
Services: Branding, website

 Menumagazine & Branding

Ruth Lagast en Arnaud Averein van Chagall in Nieuwpoort runnen samen met hun familie een must-visit topadresje aan onze Belgische kust. Genieten doe je daar op de zonovergoten terrassen vooraan of achteraan van koffie bij de ochtendkrant, een heerlijke lunch, crêpe Chagall in de namiddag of zeevruchtenavond in de zomervakantie.

Voor de presentatie van al dat lekkers geeft Rotorgroup voor elk nieuw seizoen vorm aan een aangepast menumagazine. Naast de menukaart vind je er grappige weetjes en geschiedenisjes, recepten, kleurplaten en spelletjes, publireportages en advertenties in. Klanten mogen het magazine met stevige cover als ze dat wensen zelfs gewoon meenemen naar huis.

Sinds enige tijd is er ook Chagall Beach, de bar op het strand tijdens de zomerperiode. Hiervoor ontwerpt Rotorgroup het frisse blauw-witte logo en de vaste drankenkaart met een meer zuiderse look maar eveneens met extra informatieve content.

Branding

Weblayout & Programming

Bij de Chagall Nieuwpoort stijl hoort vanzelfsprekend een klaar en duidelijke website met een brasserie- en een beachbar-gedeelte. Hier geen vertellementjes of uitgebreide publiciteit, maar pure info over wat je moet weten. Voor de laatste nieuwtjes vind je er wel duidelijke links naar social media en de nieuwsbrief.

Rotorgroup maakte op vraag van Ruth & Arnaud ook een template layout voor de digitale newsletter, die bij elke gelegenheid naar wens kan ingevuld worden en eigenhandig verstuurd via MailChimp.

Sea you soon!

Website