Client: Orthopedie De Rijcker
Services: Branding, Website

Logo Ontwerp & Bijhorende Huisstijl

Orthopedie De Rijcker in Gent is uitgegroeid tot een referentie in de orthopedie, een dynamisch bedrijf met een persoonlijke service en gerichte aanpak.

Voor dit familiebedrijf heeft Rotorgroup een herkenbaar logo ontworpen dat de 3 verschillende afdelingen – het Orthopedisch Centrum, een Prothesen Centrum en Voetcentrum – verbindt en samenvoegt. Volgens de bijhorende huisstijl geven wij layout aan nieuwe en aanvullende elementen zoals business cards, briefhoofden en omslagen, dossiermappen, uitnodigingen, advertenties, visuals voor beurzen, …

Branding

Weblayout & Programming

Rotorgroup ontwikkelt niet alleen de corporate identity voor Orthopedie De Rijcker. Zij vragen ons team ook om een overkoepelende website te ontwikkelen.

Alle informatie over het Orthopedisch-, Prothesen- en het Voetcentrum wordt ondergebracht in een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Met het responsieve ontwerp komt Rotorgroup tegemoet aan de vraag om de site moeiteloos te kunnen bekijken op alle mobiele media zoals smartphones en tablets.

Website

All-in-One Styling

Samen met de introductie van nieuw logo en huisstijl neemt Rotorgroup de interieurvormgeving van Orthopedie De Rijcker onder handen. Ons interieurteam krijgt een grondige briefing over de verschillende stappen in- en noden voor het revalidatieproces. Ergonomie, de relatie tussen mens of patiënt en zijn omgeving, wordt de basisfilosofie in dit ontwerp.

We nemen alle ruimtes zorgvuldig onder de loep: podologische onderzoeksruimtes, paskamers, gipsruimte, loopschool en revalidatie-omgevingruimte. Ze stralen rust en openheid uit. We gebruiken grote foto’s en elementen uit de sportwereld om patiënten aan te sporen om uitdagingen aan te gaan en een kwalitatief leven te herwinnen met een prothese.