Client: Modular
Services: Branding

Modular Media Campaigns

Ietwat mysterieus, maar vlijmscherp ook: deze advertentiecampagne voor Modular Lighting Instruments. Inspiratie vindt Rotorgroup in wat ooit de grootste showbiz op aarde was. Zinderende decors met roodfluwelen gordijnen, de circusring met zaagsel en stro, een vintage woonwagen, fonkelende kostuums en modellen met heel veel gevoel voor drama!

Om deze marketing campagne in beeld te brengen staat niemand minder dan fotograaf Marc Lagrange voor ons achter de lens. Een geslaagde samenwerking waarbij Rotorgroup instaat voor het concept, styling en decorbouw. De vier themafoto’s worden intensief gebruikt in talloze marketing- en PR- toepassingen.

Branding

Fotografie en daarop gebaseerde advertenties zijn de doeltreffendste manier om je product bekend te maken bij je doelpubliek. Sfeerfotografie zorgt voor een betoverende aantrekkingskracht.

Indrukwekkende locaties vinden, set-dressing arrangeren en speciale props opduikelen, modellen zoeken met de juiste uitstraling, fitting en styling regelen: Rotorgroup gaat elke keer gretig aan het werk om tot spraakmakende resultaten te komen.

Photoshoots & campagnes voor Buzze, Branch & George

Buzze
Branch
George
Fairytale
Tunnel