Client: Modular
Services: Beursstand

Pinball Stand Design & Realisatie

Rotorgroup ondersteunt Modular’s marktintroductie van een heel nieuwe reeks LED-toestellen voor architecturale verlichting met het ontwerp en de uitvoering van een beursstand in de vorm van een levensgrote pinball machine.

Zichtbare score-tellers houden bij hoe veel deze stand minder verbruikt, vergeleken met vorige standen die nog uitgerust waren met traditionele verlichtingsbronnen. Uitbundige kleuren, lichtjes all-over, veel bling-bling, drukke prints, een gigantisch hoofd als kick-out hole én bar, moving flippers en bumper tables: ons interior design team mocht al hun jongensdromen levensgroot maken in dit standontwerp.

Tilt warning on it’s way!

Surrealism Stand Design & Productie

Voor het design van hun stand op ’s werelds leading trade fair for lighting in Frankfurt doet Modular opnieuw beroep op Rotorgroup. Het werkthema wordt surrealisme dit keer, de kunststroming die de voor de hand liggende werkelijkheid ontkent, maar dieper in het menselijk brein een andere realiteit zoekt. Ons interior design team laat alle verbeeldingskracht en creative madness de vrije loop.

Infinity stairs, vissen en vogels… of vogels en vissen (?), heel vreemde deurtjes, gouden kooien en mysterieuze sleutels. We lonken naar meesters als Magritte, Picasso en Dalì. Dit concept wordt ook de rode draad in de catalogus, media campagnes en online communicatie.

“Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.” (A. Einstein)

Circo Modular

A ticket to the greatest show on earth! Life is a circus, you might as well enjoy the ride!

Modular Airport Stand

In navolging van de nieuwe catalogus leggen we voor de stand op de beurs Light & Building het accent op Modular’s sterke groei en verdere internationale uitbreiding : Modular neemt de vlucht vooruit!

We bouwen deze stand in de sfeer van de centrale vertrekhal van een luchthaven. Het is een plek waar het nooit stil is, waar nieuwe avonturen ontstaan, waar altijd wel iets gebeurt. Details als controletoren, lounge-area, check-in balie, bagagetransportbanden, … maken de look & feel compleet.

Iglo Beursstand
Stad Beursstand
Baden Beursstand
Wielerpiste Beursstand