Client: Sportoase
Services: Interiors

Interior & Lighting Design

AGSO Knokke-Heist en Sportoase bouwen samen het nieuwe zwembad aan de Duinenwater site, een trekpleister voor watersporten. Zij vragen aan Rotorgroup om het totaalconcept voor de interieurinrichting op zich te nemen.

In nauwe samenspraak met de key players in dit project werkt het interior design team van Rotorgroup aan de conceptbepaling. We starten met een algemene look & feel, mogelijke kleurenpaletten en materiaalkeuzes. We volgen een strakke planning met verschillende milestones. Met behulp van 3D-visualisering en rendering kunnen finale keuzes gemaakt worden en zorgt Rotogroup mee voor omschrijven en documenteren van het lastenboek.

Er worden definitieve plannen opgemaakt voor inrichting van de verschillende baden, kleedkamers en sanitaire ruimtes, wellness en sauna, inkom en burelen en de brasserie. Rotorgroup werkt ook het grootste deel van de uitvoering zelf af. We produceren en plaatsen de visuele elementen, vast en losstaand meubilair op maat en de – voor dit project speciaal ontworpen – verlichtingsarmaturen.