Client: DSD Advocaten
Services: Branding, Website

Brand Identity

Elke vorm van interactie met publiek en klanten bepaalt de perceptie van een bedrijf of organisatie. DSD Advocaten heeft een rijke know-how, een succesvolle geschiedenis, een brede waaier aan diensten maar begrijpt ook dat aan een sterk merk moet gebouwd worden.

De grafische designers bij Rotorgroup werken een krachtig logo uit, het eerste onderdeel van het beeld dat in mensen opkomt als ze van DSD Advocaten horen. In alle huisstijldocumenten die wij vorm geven, laat het kantoor zien waar het voor staat en wat het wil betekenen.

Naast het traditionele drukwerk zorgt Rotorgroup ook voor fotoshoots van alle medewerkers, dit verhoogt immers het vertrouwen en versterkt de persoonlijke relaties, het verkleint de afstand tussen advocaat en client.

 

 Helder Webdesign

Bij de rebranding voor dit gerenommeerde advocatenkantoor kiest Rotor voor een website met helder design. Het toegankelijke karakter van het kantoor wordt in de verf gezet door het responsieve ontwerp en de persoonlijke fiches per advocaat die hun specifieke vakgebied toelichten. De interactieve layout op basis van zoektermen maakt iedere bezoeker in sneltempo wegwijs naar een juridische oplossing op maat.

Dat een website een constant work in progress is, daar zijn ook Rotorgroup’s webdesigners van overtuigd. Verschillende updates met toevoeging van nieuwe functies, optimalisatie van de indeling, integratie van nieuwe media, makkelijker upload-mogelijkheden, aanvulling met newsletter- en mailingsystemen: het belang van online marketing vergroot nog elke dag.

Website