Client: Dierendonck
Services: Beursstand, Events

Event Stand Design

Culinaria is al 10 jaar hét evenement dat mensen samenbrengt die graag lekker eten, drinken en plezier beleven. Meer dan ooit worden hier Belgisch culinair talent en Belgische producten gepromoot. Bezoekers kunnen een bevoorrecht kijkje achter de schermen nemen bij artiesten uit de haute gastronomie.

Rotorgroup ontwerpt en realiseert de stand voor Hendrik Dierendonck tijdens dit event. Om de bezoeker mee te nemen op een ontdekkingsreis naar de pure smaak van vlees, laten we hem wandelen tussen zware kapblokken, de intense geur ruiken van de grill, een rijpingskamer bewonderen met rib eye, rosbief, entrecôte, bout of carré en aanschuiven aan een lange tafel met zware schragen om te genieten van al dat lekkers.

Stand Culinaria

Event Styling

Tijdens Battle of the Butchers is Hendrik Dierendonck zelf de host. Op de plek waar nu de Slagerij Dierendonck gevestigd is in Sint-Idesbald, brengt hij Les Bouchers Stars, chef David Martin en het publiek samen voor een grand tour doorheen zijn wereld.

Hier kleedt Rotorgroup de ruwe ruimte aan als ouderwetse bokshal. De sfeerbepalende verlichting, de circusachtige graphics, zorgvuldig gekozen meubelstukken, de juiste outfits: de weldoordachte tijdelijke transformatie van de ruimte in combinatie met ijzersterke communicatie zorgen voor een belevenis die de gasten niet snel vergeten. En dat willen wij natuurlijk bereiken voor onze klanten!

Kijk, ontdek, vraag en proef!

Battle of the butchers