Client: Verhelst
Services: Interieur, Display tafels

Showroom Interieur

Verhelst Bouwmaterialen contacteert Rotorgroup voor het concept van een aantal (ver)nieuw(d)e showrooms & bijhorende shop.

De specialiteit van deze klant is natuurlijk een zeer dankbaar gegeven in het ontwerp van unieke eyecatchers. Een gigantische torenkraan-arm in de helderrode Verhelst-kleur inspireert voor de bovenstructuur van de balie. Natuurstenen en geperforeerde metalen wanden zorgen voor afgescheiden kantoor- & vergadergedeeltes, zonder de openheid van ruimte te beperken. De coffee corner wordt gebouwd op het chassis van een glasbok en bekleed met leisteen gevelbedekking. De rijk gedocumenteerde geschiedenis van dit bedrijf geeft prachtige beelden die gebruikt worden als wanddecoratie.

Tile Display Tables

Rotorgroup zorgt eveneens voor de uitvoering van een serie displaytafels met uitschuifbare ladebakken voor de presentatie van tegels. Omdat die behoorlijk zwaar kunnen worden, bedenken we een kruiwagen-systeem waardoor de tafels eenvoudig verplaatst kunnen worden in de inrichting van een showroom.

Materialen zijn gehard glas, staal, matzwarte structuurlak en heavy duty kunststof wielen.

Display tafels