Fast FRWRD …new name, new location , new office buildings

CPJ accountants contacteerde Rotorgroup vorig jaar voor de inrichting van hun nieuwe kantoorgebouwen in Zedelgem en Bredene. Het interieur project liep samen met een volledige re-branding en naamswijziging. CPJ werd FRWRD en herkenbare elementen van de nieuwe huisstijl werden in het interieur geïntegreerd.

‘Not your daily office’

Onze klant gaf Rotor het vertrouwen een gepast interieur te ontwerpen waar een jong en heel dynamisch team zich thuis voelt. Geen saai 9 to 5 kantoor wel eerder een plek waar na hard werk ook ruimte is voor ontspanning en wat fun. De ruimte moest ook kunnen gebruikt worden voor occasionele events waarbij bepaalde zone’s opgesplitst worden.

De uitdaging bestond er ditmaal ook uit om de vrij hoge industriële ruimte toch de nodige warmte, gezelligheid en ook akoestische kwaliteit te geven. Hiervoor werd een groot centraal half verhoogd deel voorzien waar boven twee meeting ruimte’s een bar en keuken werden voorzien. Onder het verhoog kregen we zo een vrij grote extra opbergplaats voor stoelen en dergelijke die gebruikt worden bij de events. Op de randen van dit verhoog werden verschillende zit niveau’s voorzien. Om de akoestische kwaliteit te verbeteren werd heel veel gebruik gemaakt van hout en absorberende panelen.

Op het gelijkvloers niveau is vooraan een grote meeting ruimte die door middel van volledig wegschuivende wanden kan open gemaakt worden en zo extra ruimte geeft bij events. Achteraan is een open bureel ruimte met geïntegreerde ontspanningszones. Een afzonderlijk ruimte voor discrete besprekingen wordt gecreëerd door langs de ene kant wanden volledig dicht te schuiven . De andere ingang is via een heuse kluisdeur te bereiken…

Interior