Client: Modular
Services: Products

Modular Product Design

Met een knipoog naar sixties vormgeving, ontwerpt Rotorgroup in opdracht van Modular een niet-alledaags verlichtingstoestel voor buitengebruik.

Door de belichting van het verticale vlak creëer je een optimale sfeer met een minimaal energieverbruik. Het slimme ontwerp, een strakke cilindervorm met recessed base, is functioneel afgerond bovenaan om bestand te zijn tegen alle weer. Een beheersbare voorraad aan onderdelen, maakt het mogelijk om unieke kleurcombinaties aan te bieden.

George (Alias Joe)

George

A(r)mor (Alias Stealth)

Stealth gevechtsvliegtuigen werden oorspronkelijk gebouwd met een speciale geometrie die het mogelijk maakt om radarstralen te reflecteren. Die specifieke vormgeving dient als inspiratie voor A(r)mor’s strakke design. Door zijn platte en onregelmatige vorm lijkt A(r)mor haast onzichtbaar.

Rotorgroup ontwerpt opnieuw een exceptionele outdoor armatuur voor Modular Lighting Instruments. We voorzien twee mogelijke uitvoeringen met een enkele en een dubbele lichtbron. Zowel letterlijk als figuurlijk kun je spreken van een verlichtingstoestel met vele facetten.

Armor

Kabaz

Met dit robuuste ontwerp kiest Rotorgroup ervoor afstand te nemen van de traditionele vormgeving voor buitenverlichting. Een solide lantaarn met handig handvat en 5 m. lang snoer, die je naargelang de gelegenheid ergens bij kunt zetten of met een passende beugel aan de muur kunt monteren.

Naast de standaard wit-matte polycarbonaat zijn er nog twee optionele frontplaten: ‘maroc’, die zorgt voor een orientaalse sfeer of ‘louvres’ voor een meer gedimde, sexy touch.

Kabaz