Client: Julia
Services: Branding, Website

Totaalconcept & Branding

Julia is de Fish- & Oysterbar van de bekende vishandel Mare Nostrum in Sint-Idesbald aan de Belgische Kust. De chef serveert er de verste vis en zeevruchten in een top-notch culinaire omgeving. Rotor stond in voor het totaalconcept met branding, web- & interior design.

We kiezen voor een strak eigentijdse typografie bij het reeds bestaande embleemlogo van Mare Nostrum. Daarmee willen we enerzijds de herkenbaarheid bij klanten en passanten bewaren en anderzijds toch een hippe feel mee te geven aan dit nieuwe project van duivel-doet-al Angus Wittevrongel. Het beeld op de achtergrond is net als de vissers: ruw, donker, een tikje mysterieus.

Omdat beide zaken zo nauw met elkaar verbonden zijn, komt er ook een tweedelig visitekaartje met vouw, met Mare Nostrum op de ene en Julia op de andere zijde.

Logo en uniforme kleur worden aangeleverd en – indien gewenst, door de klant zelf – toegepast in werkkledij, guitige afvalemmertjes voor schalen en schelpen, de rugleuningen van het terrasmeubilair en meer.

Rotorgroup kiest voor een menukaart in folderlayout met twee talen en odes aan Julia en Beertje. Zelf getest en erg lekker bevonden!

Website Design Op Maat

De Julia website, vormgegeven en geprogrammeerd door Rotorgroup, geeft de sfeer van deze fish & oysterbar helemaal mee in kleur en stijl. Naast info en menu in drie delen, programmeren we ook een online reservatie-module powered by Tablebooker. De contact-sectie krijgt een wallpaper patroon dat een kopie is van de vrolijke cementtegeltjes die gebruikt worden in het restaurant zelf.

#fishforfoodies #fishissexy #sexyfish

Website