Client: Modular
Services: Branding

Catalogus Ontwerp & Drukwerk

Surrealisme is een al even Belgisch begrip als Modular Lighting Instruments zelf. Het is een onconventionele manier van naar de wereld kijken, een voorliefde die Modular en Rotorgroup al jaren delen.

Net als bij de voorgaande edities van de Modular catalogus ontwikkelt Rotorgroup een concept, doordrongen van een intens beeldverhaal. De cover is een uitgelaserd vrouwengezicht en 1.000 exemplaren worden op unieke wijze gepersonaliseerd met de naam van de klant mee verwerkt in dit unieke procedé. Het maakt van elk stuk uit deze speciale oplage een collector’s item.

Expect the Unexpected

Branding

Op geregelde tijdstippen komt er een nieuwe editie uit van de Modular catalogus: het is een complete verzameling, een kijkboek, een inspiratiebron, een werkinstrument en nog veel meer.

Deze turf staat boordevol informatie over nieuwe producten en technologieën, toont prachtige referenties en bevat een massa technische details. Rotorgroup werkt nauw samen met de klant om dat allemaal in een overzichtelijke, begrijpbare vorm te gieten.

Hieronder vind je een selectie van nog meer Modular catalogi die we bij Rotorgroup hebben ontwikkeld.

Branding
Branding
Branding
Branding
Branding