Client: Nieuwpoort Drivers Days
Services: Branding, Website

Logo Design & Branding

De organisatoren van Nieuwpoort Drivers Days, een 2-daags event voor liefhebbers van oldtimers en exclusieve wagens aan zee, vinden in Rotorgroup de ideale partner voor het ontwerp van een huisstijl en de website.

Zelf gepassioneerd door classic cars en autorijden, zorgt het Rotorteam voor het logo design en de business cards, voor zorgvuldig samengestelde sponsordossiers, drukwerk van flyers en A2-formaat affiches. We leveren beachvlaggen, hekwerkbanners en spandoeken voor duidelijke afbakening van het start- en aankomstpunt. We zorgen voor podiumstickers die de naambekendheid van de sponsors op die plaats ondersteunen.

We maken voor elke editie een aangepast grondplan en 3D-visualisatie van de event-site voor diverse toepassingen. Het logo wordt aangeleverd voor gepersonaliseerde jassen en autostickers die elke deelnemer ontvangt bij aankomst op het evenement.

Website

De responsieve website, door Rotorgroup vorm gegeven en op maat ontwikkeld voor Nieuwpoort Drivers Days, geeft de nodige wie-wat-waar-wanneer informatie aan deelnemers, bezoekers en geïnteresseerde sponsors. Wij zorgen eveneens voor copywriting en correcte vertaling.

Er worden twee verschillende inschrijvingsmodules met een online betalingssysteem geprogrammeerd, die ervoor zorgen dat de administratie voor het team van Nieuwpoort Drivers Days correct en makkelijk verloopt.

Na elke editie kunnen herinneringen aan dit magnifieke evenement geupload worden in een fotogalerij en je klikt met snelle links door naar social media als Facebook en Instagram.

Start your engines!