Bossuyt & Co - Interieur

De verhuis van de bestaande vestiging in Kuurne naar een nieuwe toplocatie in Kortrijk luidde voor Bossuyt&Co een nieuw tijdperk in. Naast de rebranding van de huisstijl werkte Rotor gelijktijdig aan een heuse concept store. De uitdaging bestond erin om de beschikbare industriële ruimte om te toveren naar een winkel waarbij de shop experience op de eerste plaats komt. Voor elk gamma werd de ideale productvoorstelling bedacht. Zo is er de gekoelde ruimte achter glas voor de net iets exclusievere wijnen, de bar voor de proeverijen, de bibliotheekpresentatie voor de sterke spirits en een speelhoek voor de kinderen. Het volledige concept werd opgebouwd rond een levensgrote centrale wijnkist waarin zich de kantoren bevinden.

  • Januari, 2014
  • Spaces
  • Bossuyt & Co